Het weekend start vanavond natuurlijk met de match Hubo Limburg United tegen Kangoeroes Boom. Zo’n 270 Zonhovense supporters zullen proberen om de thuisploeg naar de winst te schreeuwen. Basket Zonhoven is immers Club in de Kijker vanavond, daar zullen ze niet langs kunnen kijken!

Maar vanaf morgenvroeg zien we ook veel winstkansen voor de Zonhovense ploegen!


De dames A ontvangen Beringen en we zien de koppositie niet in het gedrang komen. Ook de Dames B zouden de zege moeten kunnen thuishouden tegen staartploeg Zolder.

De herenploegen staan beide voor spannende partijen. De heren A trekken naar Cosmo Genk en de heren B naar Nieuwerkerken B.

De M19 zien we gaan winnen in Peer. Of de U18 dat ook gaan kunnen bij Lions Genk is helemaal niet zeker. De heenmatch eindigde immers op 60-60! Een spannende match in het verschiet dus! De U16 A trekken naar Willebroek en als ze even goed dan als in de heenmatch wordt dat een overwinning.

De U14 A krijgen met Lommel B een stevige tegenstander. De U12 A geven we goede winstkansen in Bree. De U12 D staan in Lommel voor een match tegen een gelijkwaardige tegenstander.

De U10 B moeten naar Bilzen en de U8 B nemen het op tegen de buren van Hades.

Alle supporters op post !