Een druk weekend opnieuw met 17 matchen op de kalender. Daarbij ook veel thuismatchen, dus veel kansen om ook eens te supporteren voor één van de andere ploegen van Basket Zonhoven!


De dames A nemen het op tegen Houthalen B en we rekenen erop dat ze hun koppositie gaan behouden. De heren A krijgen  Lummen B op bezoek. De zege van vorig weekend smaakt naar meer! De heren B spelen tegen Cosmo Genk C en hopen op een eerste seizoenszege.

De M16 spelen in de Soeverein tegen Lommel B, terwijl de M14 de andere richting uitmoeten; zij nemen het op tegen leider Tongeren B.

De U18 ontvangen de Lions uit Genk. De U16 ontvangen Willebroek. De U14 openen het weekend zaterdagmorgen met een thuismatch tegen Lommel B.

De U12 A ontvangen Bree B, de U12 B spelen tegen het eveneens ongeslagen Tongeren A. De U12 C moeten naar Lummen en de U12 D nemen het op tegen Maasmechelen C.

Coach Jelle en zijn U10 A spelen in Nieuwerkerken, de U10 B ontvangen Cosmo Genk C, de U10 C nemen het op tegen de meisjes van Femina Habac C.

De U8 A trekken ook naar Nieuwerkerken en de U8 B ontvangen de buren van Hades.

Alle supporters op post!