Terwijl het plotse overlijden van de schitterende mens die Collins Kanjanda was (zie dit artikel) nog in ons hoofd spookt, willen we in dit bericht even terugblikken naar vorig weekend en ook meteen vooruitkijken naar volgend weekend.


Er waren mooie zeges van de M19 (ruim met 74-14 tegen Peer) en van de M16 (knap met 59-43 tegen Houthalen B). De M14 konden tot in het laatste kwart mooi gelijke tred houden met Lummen, maar moesten dan de rol rollen (50-42).

De U18 kwam tekort tegen As (77-38), de U16 speelden jojo met Stevoort, maar aan het eind namen de Hasselaars de bovenhand (62-47). De U14 wonnen vlotjes van Hades (38-77).

De U12 A waren te sterk voor Maasmechelen (29-79) en ook de U12 B konden wonnen in Sint-Truiden (26-44). De U12 C speelden knap mee tegen Genk A, maar moesten nipt de duimen leggen (47-55). De U10 A waren te sterk voor de meisjes van Femina Habac.

Voorlopig nog niet teveel verslagen (foto met een kort tekstje) verschenen op Facebook. Misschien na dit weekend? Stuur je foto en/of bericht naar communicatie@basketzonhoven.be!

Dit weekend is het meteen ‘alle hens aan dek’, want er staan liefst 17 matchen op de agenda! De dames A sluiten het weekend af op zondagmiddag in eigen huis tegen Stevoort. Beginnen ze aan een nieuw succesverhaal? De Dames B moeten zondagmorgen vroeg aan de bak in en tegen Houthalen. Dat is voor een oefenmatch.

De heren A ontvangen zaterdagavond in het kader van de Beker van Limburg Optima Tessenderlo C. Net voordien spelen ook de heren B hun bekermatch tegen Stevoort C.

De M19 trekken naar het strand, het Demerstrand in Diepenbeek en nemen het op tegen Gems. De M14 ontvangen Femina Habac.

De U18 krijgen het bezoek van Houthalen en de U16 nemen het op tegen Basket Malle. De U14 openen het weekend zaterdagmorgen tegen Houthalen.

De U12 A krijgen Gems op bezoek, de U12 C trekken naar de buren van Kiewit en de U12 D beginnen hun competitie tegen Optima B.

De U10 A trekken naar Lummen, de U10 B ontvangen Maasmechelen en de U10 C spelen zondagmorgen in Tessenderlo. De U8 A nemen het op tegen Gems en de U8 B spelen hun eerste match in ’t Geleeg in Leopoldsburg.

Alle supporters op post!