De laatste vragen zijn bedacht, de powerpoint is klaar, de prijzen in orde: de quiz kan straks beginnen! Maar vanaf morgenvroeg wordt er natuurlijk ook nog gebasket! Liefst 18 matchen dit weekend!


De dames A mogen normaal geen problemen hebben met Lummen. Benieuwd of de dames B na dubbel verlies in de eerste ronde, nu wel kunnen winnen tegen Stevoort!

De heren A trekken naar medeleider Bree, dat is uiteraard een moeilijke klip, maar het zou spannend kunnen worden! De heren Z ontvangen Peer.

De M19 staan voor een moeilijke verplaatsing naar Femina Habac Sint-Truiden. De M16 trekken naar Gems Diepenbeek en we gokken op winst. Ook de M16 (Hades) moeten kunnen winnen in Peer.

De U18 moeten ook naar Peer en we zien ze de leidersplaats niet te grabbel gooien! De U16 Jongens zouden ook de thuismatch tegen Lommel moeten kunnen winnen. Het sterke Evergem komt op bezoek voor een match tegen de U14 A. Moeilijk! De U14 B ontvangen Orly en dat is ook al een zware tegenstander.

De U12 A nemen het op tegen Leopoldsburg, de U12 C trekken naar Lummen.

De 3 U10-ploegen moeten allemaal aan de bak: de U10 A trekken zondagnamiddag naar Leuven, de U10 B ontvangen Gems en de U10 C moeten naar Bilzen. De U8 A ontvangen ook al de kids van Gems, terwijl de U8 B naar Nieuwerkerken moeten!

Alle supporters op post!