Liefst 19 matchen staan er op de agenda waarvan 13 in eigen huis. Dat wordt dus moeilijk kiezen om een matchke uit te kiezen, als je wil komen supporteren! Of je komt naar een paar matchen kijken, natuurlijk! Dat kan ook


De dames A wonnen gisteren (donderdag) al vlotjes hun midweekmatch in Maasmechelen met 54-84. Daarbij kon Cara (M16) in haar maidenmatch al meteen 4 punten scoren! Knap! Zaterdagavond moeten de dames A al opnieuw aan de bak. En een derby tegen de Hasselt is altijd spannend!

De dames B beginnen aan hun ‘play-offs’ met 4. Tegenstanders zijn Femina Habac, Gems Diepenbeek en Stevoort. Eerste match is in Zonhoven tegen leider Femina Habac. Benieuwd of ze opnieuw kunnen stunten! De heren Z trekken zondagmiddag naar Helchteren.

Net zoals vorig weekend, nemen de M19 het op tegen Leuven. Benieuwd of ze iets meer weerwerk kunnen bieden in de thuismatch. De M16 kijken opnieuw uit naar een close game tegen Peer. Tegen ongeslagen leider Tongeren zullen de M16 (Hades) het niet eenvoudig hebben! De M14 nemen het voor 3de keer dit seizoen op tegen Hades. Wordt het wederom een spannende partij?

De U18 (Hades) staan voor een spannende match tegen Tongeren en ook de U16 Jongens (in Hasselt) spelen een match die alle kanten uit kan. De U14 A trekken naar Asse waar ze het in zaal Waalborre opnemen tegen Asse-Ternat. De winnaar kan de eerste zege in deze 2de ronde behalen. De U14 B trekken zondag voor een moeilijke match naar Optima Tessenderlo.

Ook de U12 A mogen hun borst natmaken. Met Dessel-Retie komt een kwaaie klant op bezoek. De U12 B maken kans tegen Beringen en de U12 C zijn uit op revanche tegen Hasselt!

Ook alle U10-ploegen moeten aan de bak: de U10 A ontvangen Bree, de U10 B trekken naar Sint-Truiden en de U10 C nemen het thuis op tegen de meisjes van Femina Habac.

En tenslotte mogen ook de U8-ploegen het terrein op: de U8 A in Lummen en de U8 B thuis tegen Hades!

Alle supporters op post!