Enkel de U8 B zijn dit weekend vrijgesteld van dienst. Alle andere ploegen mogen het parket op voor hun basketmatch. Ook op zondagmiddag moeten nog verschillende ploegen aan de bak, quasi gelijktijdig met de damestopper! Jammer! Dat betekent supporteren in gedachten!


Deze keer gaan we van onder naar boven: de U8 A ontvangen zaterdagmorgen Leopoldsburg. Kwestie van het weekend goed te starten! De U10 A trekken zondagmorgen naar Boutersem om er in de Sport’o’droom Hageland United partij te geven! De U10 B mogen ook al naar Vlaams-Brabant. Zij nemen het zaterdag op tegen Landen. De U10 C zoeken het dichter bij huis: zij spelen zondagmorgen om 9u in de Alverberg tegen Orly.

De U12A ontvangen Berlaar voor een spannende match, denken we. De U12 B trekken naar het sterke Sint-Truiden en de U12 C nemen het op tegen As.

De U14 A trekken na hun sterke partij tegen Boom vorige week naar Sporthal ’t Wit Zand in Beveren. Als de prestatie wordt doorgetrokken zit een eerste winstmatch er misschien in! Ook de U14 B kijken uit naar een eerste winst in de 2de ronde. Het bezoek van Bree biedt misschien mogelijkheden!

De M14 worden zaterdagmorgen om 9u aan de opworp verwacht in Sportpark Joris Verhaegen in Hulshout! Vanavond iedereen op tijd naar bed, dus! De M16 trekken naar Leopoldsburg en de M16 (Hades) nemen het op tegen Gems Diepenbeek. Kan tee keer alle kanten op! De M19 nemen het op tegen het stevige Lommel.

De U16 Jongens ontvangen zondagmiddag Genk. Dat kan een succesvol aperitief worden voor de hoofdschotel van het weekend! De U18 (Hades) trekken naar Stevoort: ook deze match is moeilijk te voorspellen.

De Heren A spelen zondagmiddag in en tegen het ervaren Helchteren. Niet meegaan in het wandeltempo van de thuisploeg is de uitdaging. De heren B (of Z) ontvangen zondagmorgen Gems Diepenbeek.

De dames B nemen het op zondagmiddag op tegen Lummen. Jammer dat de match samenvalt met de topper van het weekend! Want uiteraard kijken wij met z’n allen uit naar de wedstrijd Dames A – Femina Habac A op zondag om 15u15 in de evenementenhal! Beide ploegen hebben één verliesmatch en delen de leiding in de rangschikking. Coach Angilis hield deze week in de krant de druk weg bij zijn ploeg, maar wees ervan overtuigd dat de ploeg uit Sint-Truiden er alles aan zal doen om revanche te nemen voor het verlies in de heenmatch! Kortom: coach Mike en zijn dames rekenen op de steun van een volle tribune!

Nog even meegeven dat er nog steeds een CST-scan wordt gedaan (verplicht vanaf 50 bezoekers in de sporthal!) en dat op de tribunes het mondmasker op moet blijven!