Iedereen heeft goed getraind de voorbije week, niets houdt ons tegen om ons ook opnieuw te meten met andere ploegen. Toch?

Vijftien ploegen komen dit weekend aan de opworp!


De dames A trekken zondagmorgen naar Lommel B. Dat mag geen problemen opleveren. De dames B gaan het iets moeilijker krijgen. De ongeslagen leiders van Habac Sint-Truiden komen op bezoek!

De heren A ontvangen Tongeren C. Ondanks de ruime zege van onze mannen in Tongeren, verwachten we een close game.

De M16 (Zonhoven) beginnen aan hun tweede ronde met een derby tegen Gems Diepenbeek. De M16 Niveau 3 (Hades) krijgen de dames van Peer over de vloer. Ook dat is een eerste match in de 2de ronde.

De U18 Jongens (Hades) moeten het ook al tegen Peer opnemen. De U16 Jongens trekken zondagmiddag naar Lommel. Fijn voor Anaïs, want die heeft daarvoor haar match van de dames A daar al afgewerkt!

De U14 B openen hun tweede ronde bij de buren van Orly Hasselt. De U12 A ontvangen Herentals, de U12 B openen zaterdagmorgen de debatten tegen Houthalen. De U12 C ontvangen de collega’s van Lummen.

De U10 A krijgen bezoek van de Bears uit Leuven, de U10 B moeten naar Diepenbeek en de U10 C ontvangen Bilzen. Tenslotte nemen de U8 B het op tegen Nieuwerkerken.