Het is nog een aarzelende start dit weekend, maar toch. De eerste wedstrijden in de tweede ronde van de jeugd staan op de agenda! Ook de dames A moeten aan de bak en de U14 A spelen voor de Beker van Vlaanderen!


De dames A ontvangen zondagmiddag de buren van Basket Houthalen. Als onze dames niet tè gek hebben gedaan de voorbije weken, zou de winst in eigen huis moeten blijven! De match van de heren B tegen Bilzen werd last minute omwille van corona-besmettingen bij Bilzen uitgesteld!

De U14 A spelen hun laatste poulewedstrijd in de Beker van Vlaanderen in en tegen Aarschot, een ploeg die ze in de eerste ronde van de competitie 2x klopten. We hebben dus goede hoop dat ze doorstoten naar de volgende ronde!

Verder begint de 2de ronde van de jeugdcompetities dit weekend. De U12 A ontvangen Lummen B, terwijl de U12 B die van Lummen C over de vloer krijgen!

De U10 B nemen het op tegen de buren van Hasselt en de U 10 C (dat is de ploeg van coach Jelle die in de eerste ronde nog bij de U8 uitkwam) trekken voor hun eerste match op een volledig terrein naar Maasmechelen.

En dan is er nog de vuurdoop van de U8 B. Voor hun allereerste match mogen ze meteen helemaal naar Landen gaan! De coaches Vincent en Samer kijken er naar uit. En de kids en ouders ook, denken we