De dames A krijgen Lommel over de vloer. Ze zijn erop gebrand om de zege thuis te houden en hopen op veel vocale steun! De dames B trekken naar Femina Habac en dat is een subtopper in de reeks. De heren A nemen het op tegen Gems in het Demerstrand. Kunnen ze de goeie prestatie van vorige week opnieuw leveren? De heren B trekken naar Genk voor de terugmatch tegen Cosmo. Thuis werd vorig weekend met 10 punten verschil gewonnen …


De M19 ontvangen Landen; een paar weken geleden werd ruim gewonnen in Landen. De M16 A nemen het op tegen Turnhout, ook die heenmatch eindigde in het voordeel van Basket Zonhoven. De M14 spelen tegen Gems, een moeilijke verplaatsing.

De U16 B spelen thuis tegen Sint-Truiden en dat was een close game in de heenmatch. De U14 A openen het zondagprogramma met een thuismatch tegen Melsele-Beveren. De U14 B trekken naar Hasselt.

De U12 A ontvangen het sterke Gembo Borgerhout, de U12 B nemen het op tegen Lummen en de U12 C bekampen Sint-Truiden.

De U10 A trekken naar Maasmechelen, de U10 B naar Houthalen en de U10 C ontvangen Gems. Tongeren is de tegenstander van de U8 A en de U8 B spelen tegen Gems Diepenbeek.