Niet dat er teveel gaat gedronken worden (denken we), maar het belooft toch een zwaar en moeilijk weekend te worden, vrezen we. Veel stevige tegenstanders op de agenda!


De dames A trekken naar Lommel voor een spannende match. De dames B krijgen het sterke Femina over de vloer. De heren A ontvangen Gems, een gelijkwaardige tegenstander.

De M16 A ontvangen het ongeslagen Houthalen, de M16 B spelen ook tegen Houthalen en dat werd een zéér close game in de heenmatch. De M14 nemen het op tegen Gems en dat zou moeten lukken.

De U18 ontvangen het sterke Maasmechelen, de U16 A moeten naar het ook al sterke Tongeren. De U16 B spelen in Sint-Truiden. De U14 A staan voor een close game tegen Gems. De U14 B ontvangen Leopoldsburg.

De U12 A nemen het in de Helinx op tegen Maasmechelen, de U12 B trekken naar Scherpenheuvel en de U12 C spelen bij de buren in Houthalen.

De U10 A trekken ook al naar Maasmechelen, de U10 B ontvangen Hasselt en de U10 C geven Femina Habac partij. De U8 A nemen het op tegen de buren van Hades.

Alle supporters op post!

En o ja, vanavond volle bak supporteren voor Hubo Limburg United met Basket Zonhoven als Club in de kijker!