Vol huis vanavond in de polyvalente zaal voor de 15de editie van de Basketquiz. Vanaf 20u is het volle focus (hoewel, er is ook drank te verkrijgen :-)!) voor de vragen.
Op hetzelfde moment spelen ook al drie ploegen op vrijdagavond hun match. De heren A trekken, zonder de onfortuinlijke Yoni, naar Peer, op zoek naar de eerste zege in de play-ups. De heren B zijn gelijktijdig in Beringen uit op revanche na de nipte nederlaag in de heenmatch. Ook de M14 treden aan, thuis tegen Aarschot.


Vanaf zaterdagmorgen staan er nog 18 matchen op het programma! De dames A ontvangen Houthalen B. Dat zou moeten lukken. De dames B krijgen met Maasmechelen een recreatieploeg op bezoek.
De M19 moeten naar de Noorderkempen om Dessel-Retie te bekampen. De M16 nemen het op tegen de buren van Hades. In Tongeren spelen de M14 nog een 2de match dit weekend tegen de sterke leiders van de reeks.
De U18 trekken naar het sterke Sint-Truiden. De U16 krijgen Beringen op bezoek en de U14 A nemen het op tegen Stevoort A. We gokken op 2x winst. De U14 B maken kans op een eerste zege thuis tegen Bilzen.
Ook de U12 A konden nog niet juichen in 2023, misschien lukt het tegen Nieuwerkerken. De U12 B trekken naar Scherpenheuvel (om te basketten :-)!) en de U12 C ontvangen het sterke Tongeren B. De U12 D spelen tegen Beringen B.
Opnieuw een verre trip voor de U10 A, naar Vilvoorde dit keer. De U10 B ontvangen Landen, de U10 C krijgen Hasselt C over de vloer. De U8 A spelen in Nieuwerkerken en de U8 B thuis tegen Stevoort.
Alle supporters op post!