15 matchen allerhande dit weekend, met het zwaartepunt op zaterdag.
Al bijten de Heren B de spits af met een bekerwedstrijd op vrijdag. Voor de beker van Limburg bekampen ze Stevoort in de Mariaburg sporthal.
Ook de Heren A spelen voor de Beker, eveneens een uitmatch op zaterdag in Alken.
De Dames A spelen op zaterdag een oefenmatch thuis tegen het sterke Antwerp Giants. Voor ieder een aanrader want die Dames willen zeer snel naar de Topdivisie.
Na alle overwinningen in de oefenmatchen tot dusver gaan onze Dames weten waar ze echt staan.

 


Bij de jeugd staan er 3 thuismatchen op het programma: De G12C treden aan tegen Peer, de G14B ontvangen Lummen en de J16A moeten tegen Miners Beringen.
De rest mag/moet op verplaatsing van redelijk dichtbij tot redelijk ver.
De U12A hebben chance net zoals de U8A: zij mogen naar respectievelijk As en Diepenbeek. De U12B mag het opnemen tegen Lommel.
Voor de rest enkel matchkes buiten de provincie: de U10 in Aarschot, de M16 tegen de Antwerp Giants, de G14A in Leuven en de M19 mogen op bezoek in Beveren.

Op zondag hopen Kaat en Marin wederom op zijn minst 22 enthousiaste yippies te ontvangen; of meer, mag ook! De M14 spelen dan in en tegen Kiewit. Onze J21-mannen spelen om 11 uur hun eerste competitiematch tegen Tessenderlo.

En dan vragen wij u ten slotte ook nog eens aandacht voor de koekjesverkoop: bestellen kan door te klikken op deze link: klik hier