apr

11

Het begin van het einde (van het seizoen)!

Ingezonden door: Gerry Henraat
De seniorenploegen spelen dit weekend al hun laatste competitiewedstrijd en ook voor de U12 C zit de competitie 2018-2019 er na dit weekend al op! Een ideale gelegenheid om er nog een laatste keer een ferme lel op te geven! Dat geldt trouwens ook voor de andere ploegen, natuurlijk!

De dames A sluiten het weekend af met een thuiswedstrijd tegen Zuiderkempen, net zoals onze dames een stevige middenmotor. Deze match kan alle kanten uit! De dames B trekken naar Maasmechelen om het op te nemen tegen de dames van coach Vincent. Ze gaan geen genade hebben met hem, zo denken we...!

De heren A sluiten het seizoen zondagmiddag af in Stevoort. Tegen de plaatselijke C-ploeg kan het alle kanten uit. De heren B krijgen As C over de vloer. Dat wordt een stevig matchke!

De U14 A trekken naar de buren van DBC Houthalen en staan voor een zware match. De U14 B zouden in Leopoldsburg B de prestatie van de heenmatch (= winst) moeten kunnen overdoen!

De U12 A krijgen met Lummen B een haalbare kaart voorgeschoteld om de koppositie te behouden. De U12 B moeten aantreden in Mariaburcht en we zien ze tegen Stevoort de bovenhand halen. De U12 C gaan voor hun laatste match van het seizoen (thuis tegen Tongeren C) nog eens alles uit de kast halen!

De U10 tenslotte ontvangen zondagmiddag Bree.

Alle supporters op post!