mrt

30

Last minute voorbeschouwing

Ingezonden door: Gerry Henraat
Dit is wel heel erg last minute om vooruit te kijken naar het weekend. Dat geven we grif toe. Maar we hebben een excuus: tot vannacht 1u de zaal opgeruimd na de quiz en klaargezet voor de pastadag van morgen. Tot gisteren ging onze focus naar de quiz (er moesten immers ook vragen gesteld!). Maar géén nood: de eerste match vandaag begint maar over een uurtje...

De dames A sluiten het sportieve weekend af met een thuismatch tegen Sint-Katelijne Waver B, de fiere leiders in de reeks. Dat wordt dus een zware wedstrijd! De heren A trekken naar Gems Diepenbeek en we kijken uit naar een mooie, sportieve wedstrijd.

De U19 Meisjes warmen zich op het moment dat we dit schrijven op in Boechout om er het sterke Oxaco partije te geven. Ook de U18 B Jongens staan al in de kleedkamer in de sporthal in Genk om Genk B partij te gaan geven. We zien ze met de winst terugkeren.

De U14 B moeten naar het sterke Gems Diepenbeek. De U12 A ontvangen Tongeren C en gaan op hun elan doorgaan. De U12 B staan voor een close game tegen Gems. De U12 C hebben een moeilijke verplaatsing naar Lummen.

De U10 (thuis tegen Sint-Truiden) en de U8 B (op bezoek in Tongeren) vervolledigen het weekend.

Alle supporters op post! En dan morgen natuurlijk allemaal naar de pastadag!