mrt

17

De A-ploegen doen het!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Een zeer succesvolle zondagnamiddag om het weekend af te sluiten! De dames A behaalden een mooie zege tegen de buren van DBC Houthalen B door in het laatste kwart erop en erover te gaan (64-68)! Ook de heren A konden juichen na een collectief knappe prestatie tegen het nochtans op winst gebrande Genk A (90-77) en sluipen zo weg van de laatste plaats.

Maar ook de U14 A wonnen hun match. Na een echte thriller werd het onverwacht maar oververdiend 39-40 in en tegen Optima. Tenslotte haalde ook de 4de A-ploeg het dit weekend. Immers de U12 A wonnen de topper tegen Femina Habac met duidelijke 55-32 cijfers!

De dames B versliepen de eerste helft en kwamen nog langszij in 4de kwart, maar moesten uiteindelijk de zege aan Kiewit laten (53-58). De heren B konden nooit een vuist maken tegen Opitma B (65-35).

De U19 Meisjes wonnen vlotjes van DBC Houthalen B (58-41)-, terwijl de door blessures geplaagde U16 Meisjes jammer genoeg forfait moesten geven voor hun match in Evergem.

De U14 B profiteerden dan weer op hun beurt van een forfait van tegenstander Tongeren B. De U12 B speelden goed in Tongeren, maar moesten toch het hoofd buigen (38-29), terwijl de U12 C tekort kwamen tegen Maasmechelen (27-51).

De onderonsjes tussen de U8 ploegen van Zonhoven en Bree leverden weer erg mooie momenten op, voor spelers én ouders!