mrt

14

Moet je doen, joh!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Dé topper van het weekend vindt zaterdagmorgen om 10u45 plaats in de evenementenhal. Dan nemen de U12 A en Femina Habc het tegen mekaar op. Duidelijk de beste twee ploegen uit de reeks, want beide nog ongeslagen na 7 wedstrijden. Benieuwd wat het gaat worden? Gewoon gaan kijken, natuurlijk!

Of naar één van de vele andere matchen. Dat mag ook!

De dames A spelen opnieuw een derby. Zondag trekken ze naar DBC Houthalen B. Ook dat is altijd een close game. We verwachten niets anders dit keer. De dames B ontvangen de buren van Kiewit en ook dat kan een mooie wedstrijd worden!

De heren A sluiten het weekend af tegen Genk A. Normaal gezien kunnen enkele spelers gerecupereerd worden, dus misschien kan er met opgebouwde thuisreputatie van begin van dit jaar terug iets gesprokkeld worden! De heren B trekken naar Optima C en dat moet een closer game worden dan in de heenmatch.

De U19 Meisjes ontvangen de buren van DBC Houthalen B en hier gokken we terug op winst! De U16 Meisjes trekken naar Evergem en kunnen misschien verrassen.

De U14 A moeten naar Tessenderlo voor een moeilijke partij tegen Optima. Met de komst van Tongeren C zien we de U14 B de zege wel thuishouden.

Ook de 3 U12 ploegen moeten aan de bak. Naast de match van de U12 A, is er o.a. ook de de uitmatch van de U12 B in Tongeren. Tegen de sterke Zuid-Limburgers wordt het moeilijk. De U12 C kunnen thuis misschien wel verrassen tegen Maasmechelen B.

De beide U8 ploegen treden aan tegen Bree. De A tegen de B (en omgekeerd!). De ene match in Zonhoven, de andere in Bree.