mrt

7

Na vakantie terug actie!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Het voordeel van een vakantie is dat je hier of in de States een basketcamp kunt volgen, of naar een echte NBA-match kunt gaan kijken of naar het mooiste basketcourt ter wereld kan reizen. Eentje dat door King Lebron himself werd ingespeeld.
Maar zaterdag is het dan weer tijd voor actie. Normaal 13 matchen op het programma doch de U18A mogen hun krachten sparen want hun wedstrijd wordt een forfaitmatch!

Om 10.15 openen de U8B de debatten tegen Gems Diepenbeek. Iets later mogen de U18B aantreden tegen Tessenderlo.
Alle U12-ploegen komen in actie, en dan nog eens allemaal rond dezelfde tijd. Dat wordt sprintjes trekken voor de coaches van de ene hall naar de andere.
De U12C spelen in As terwijl de U12A iets verder in Maasmechelen aan de opworp staan. En nog eens in dezelfde driehoek komen de U12B in Genk om daar hun leeftijdsgenoten partij te geven.

In de namiddag spelen de U14A een thuismatch tegen Bilzen.
Ook zijn er twee seniorenmatchen, doch allebei uitwedstrijden: de Dames B spelen in Pelt wat vermoedelijk toch een winst zou moeten opleveren. De Heren A van de andere kant bekampen
Peer en dat is hun minst moeilijke tegenstrever van het resterende programma. Als ze niet meer rode lantaar willen zijn, een unieke kans.

Op zondag zijn er nog 4 matchkes: om te beginnen de U10B in Maasmechelen en de U8A in Bilzen.
De Dames M19 treden aan in en tegen de Rode Leeuwen, en dat is hun eerste match in de eindronde.
Als afsluiter spelen de Dames A de altijd leuke match tegen Lummen. Nu het degradatiespook afgewend lijkt, staat niks onze dames in de weg om vrij en onbevangen aan de match te beginnen.

Good Luck!!!