feb

15

Weer veel vraagtekens voor het weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Nog op de valreep de vooruitblik voor het weekend dat morgenvroeg begint. Bij slechts een paar matchen hebben we uitroeptekens kunnen zetten. Matchen waarbij wij met enige zekerheid een winnaar durven voorop stellen. Maar bij de overgrote meerderheid van de wedstrijden durven we dat echt niet!

De dames A moeten 2 keer aan de bak. Zaterdagavond herspelen ze de match tegen Willebroek B die, na klacht van de bezoekers, herspeeld moest worden. Benieuwd of de replay ook opnieuw verrassend in het voordeel van de onzen gaat uitvallen! Zondagmiddag trekken de dames dan naar de buren van BT Hasselt. Geen verre, maar wel een moeilijke verplaatsing. De dames B ontvangen Leopoldsburg en hier durven we toch wel gokken op een thuiszege! De heren A sluiten het weekend af met een thuismatch tegen Hades B. Benieuwd of ze iets kunnen rapen!

De U18 A Jongens ontvangen Optima B en daar liggen zeker winstkansen! Ook de U16 Meisjes zijn niet bij voorbaat verloren tegen DBC Houthalen. De U14 A ontvangen Femina Habac en da's zo'n match waar een paar vraagtekens bij staan! De U14 B moeten het opnemen tegen het nog ongeslagen Sint-Truiden en dat wordt moeilijk.

De U12 A en C nemen het in een onderlinge confrontatie tegen mekaar op (of is dat al gebeurd? ;-)) De U12 B mogen het veld op tegen Limburg United, altijd een belevenis! De U10 spelen thuis tegen As, terwijl de U8 A Leopoldsburg partij zullen geven en de U8 B gastheren en gastvrouwen zijn van de leeftijdsgenoten van Maasmechelen.

Alle supporters op post!