jan

31

Onze glazen bol werkt niet!!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Voordat we aan de voorbeschouwingen beginnen, bekijken we altijd even de rangschikkingen en eventuele heenmatchen om de kansen van onze ploegen in te schatten. Vaak is het vooraf nogal duidelijk, maar dit weekend is dat bij de meeste van de 14 wedstrijden zeker niet zo. En bovendien weigerde onze glazen bol dienst! Om te weten wat de ploegen van Basket Zonhoven dit weekend zullen presteren, zal u dus zelf moeten gaan kijken en supporteren! En uw vocale steun is dan meteen mooi meegenomen voor al die ploegen!

De dames A trekken naar Notre Dame Leuven. Dat wordt een moeilijke verplaatsing naar een subtopper in de reeks. Maar de dames van coach Luc hebben al eerder verrast! De dames B moeten zondagmiddag naar Lommel. En dat wordt een pittige partij die alle kanten opkan! De heren A ontvangen de buren van Hasselt C. Ongetwijfeld een geladen duel, maar een 3de thuiszege op rij zit er zeker in voor onze mannen!

De Meisjes U19 trekken naar Hasselt en gaan - uiteraard - opnieuw voor de volle pot! De Meisjes U16 staan voor hun verste verplaatsing. Zij moeten het immers zondagvoormiddag opnemen tegen Bredene-Oostende! Maar, ze maken er een weekenduitstapje van, menen we te hebben opgevangen!

De Jongens U18 A gaan voor een revanche tegen Leopoldsburg en de Jongens U18 B willen ook na de thuismatch tegen Genk ongeslagen blijven! De U14 B openen het weekend met een thuismatch tegen Gems Diepenbeek. Ook deze match kan alle kanten op!

De U12 A wonnen hun eerste match in de 2de ronde met ruime cijfers. Of het even makkeljk zal gaan in Tongeren betwijfelen we zeer! De U12 B staan ook al voor een close game in en tegen Gems Diepenbeek. U12 C moeten 2x aan de bak dit weekend: op zaterdag ontvangen ze Lummen B, op zondag komen de meisjes van Femina Habac op bezoek. Ook voor deze matchen durven we geen voorspellingen te maken!

De U10 gaan op bezoek in Sint-Truiden en de U8 B ontvangen de leeftijdsgenoten van Tongeren. Op zondagmorgen is er géén training van de Yippies dit weekend!!

Alle supporters op post!