jan

3

Zijn jullie er klaar voor ???

Ingezonden door: Gerry Henraat

De laatste restjes van de feestmaaltijden zijn uit de koelkast, iedereen is stilaan weer klaar om er terug in te vliegen! En hoe kan dat beter dan met enkele basketmatchen?

De U08 B bijten zaterdagmorgen de spits af van de terugronde. Zij ontvangen in hun allereerste compeitiematch de U08 van Leopoldsburg!  Daarna volgen nog 11 matchen dit weekend!

De dames A trekken naar Arendonk. Mijn moeder was van deze mooie Kempense gemeente afkomstig (maar dit geheel terzijde) en daar kunnen ze ook behoorlijk basketten! In de heenronde kwamen de 'teloorlekkers' (zo noemen de inwoners van Arendonk zich!) hier vlotjes winnen. Benieuwd of onze dames revanche kunnen gaan nemen!

De heren A zitten volop in de examens (tenminste een deel van de ploeg toch), maar nemen wel sportief de handschoen op tegen Maaseik. De compeitie-opener bij de Knapkoekers ging ruim verloren. Zover willen de onzen het dit keer niet laten komen! De heren B trekken naar het hoge Noorden. In Achel wordt Alfa Z partij gegeven.

De U19 Meisjes krijgen de buren van DBC Houthalen op bezoek, de nummer 2 in de rangschikking! Een echte topper dus, die we onze fiere leiders niet zien verliezen! De U16 Meisjes ontvangen Ronse-Kluisbergen. Hier zijn misschien wel kansen!

De U18 B Jongens nemen het in hun eerste wedstrijd van de 2de ronde op tegen Hasselt B. Det belooft! De U14 A ontvangen in de C-reeks de meisjes van DBC Houthalen en de U14 B krijgen in de B-reeks het bezoek van Leopoldsburg B.

De U12 B openen de 2de ronde in de B-reeks tegen Stevoort en de U12 C kregen een cadeau van de kalendermaker en mogen op zondagmorgen om 9u aantreden in en tegen Tongeren C. De U10 trekken naar Bree!

Alle supporters op post!