dec

23

Kersttornooi Kiewit

Ingezonden door: Erik Jacobs

 

 

Zowel de U8 als de U12 speelden dit weekend mee op het kersttornooi van Hades. Ze leverden er dikwijls mooi basket. Coach Fred en Anouk waren zeer trots op hun meiden. Hetzelfde kan gezegd worden van Coach Liene, Katrien en Marthe.
De U12 begonnen met een valse noot om daarna helemaal door te stoten naar de finale. Een finale waar ze nipt de duimen moetsen leggen tegen de thuisclub.

Afgelopen vrijdag besloot onze club niet deel te nemen aan de Kerstmarkt. Niet dat het weer tijdens de avond slecht was. Maar een andere groep die bij de opbouw zijn tent zag stukvliegen geeft onze cel activiteiten niet helemaal ongelijk. Safety first! Wie er wel stond waren Els Delveaux en Frank Demuynck, ouders van Tenzing (U12B) en Jona. Samen met enkele vrienden hielden zij een tent open alwaar er pannenkoeken, Brusselse wafels en meer lekkers gegeten en gedronken konden worden. En dat allemaal ten voordele van de Warmste week. Ze steunen Bikas (https://bikas.org/), Bikas is een Belgische vzw die werkt met integere en geëngageerde vrijwilligers aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten in NEPAL. Na afloop maakten ze bekend dat hun actie maar liefst 1050 euro had opgebracht!

Super gedaan allemaal!