dec

6

Heeft de Sint ook extra energie gebracht?

Ingezonden door: Gerry Henraat
Waarschijnlijk zat er veel snoep in de schoenen vanmorgen, maar misschien ook wel wat extra energie. En dat kan van pas komen dit weekend, want er staan 11 matchen op de agenda!

De dames A ontvangen Willebroek B, ook een subtopper. Dat belooft dus een spannend matchke te worden als afsluiter van het weekend. De dames B trekken naar het nog ongeslagen Gems Diepenbeek. Maar onze dames steken in vorm!

De heren A nemen het zaterdag in de vooravond op tegen Sint-Truiden B. We blijven hopen dat de motor terug aanslaat! De heren B ontvangen met Heusden C een middenmotor in 4de provinciale. 

De U18 B maken de verre verplaatsing naar Achel voor een pttige match. De U14 A staan ook al voor een zware opgave in en tegen Bilzen. De U14 B moeten nog iets meer naar het zuiden, maar voor hen liggen er zeker winstkansen in Tongeren.

De 3 benjaminsploegen spelen allemaal een thuismatch. De U12 A openen de debatten op zaterdagmorgen tegen Lummen B. Winst zit er zeker in! De U12 B krijgen Zelem-Halen op bezoek. Ook hier zijn zeker winstkansen. Die zijn een pak kleiner voor de U12 C tegen Bree. Maar wie weet, kan er wel een fijna partij basket gespeeld worden! Tenslotte moeten ook de U10 aan de bak: zij trekken zondagmiddag naar Bree!

Alle supporters op post!