nov

19

Heren A - Peer A: 69-81

Ingezonden door: Gerry Henraat
Een volle bank bij de onzen (Beau was wel verhinderd) en bij de rust 39-41 op het scorebord. Alles zat erin om op deze croquedag de zege thuis te houden. Een desastreus derde kwart besliste er anders over en de bezoekers stoofden ons een peer ...!

Maar liefst 7 verschillende spelers kwamen tot scoren in het eerste kwart. Maar ook Peer liet zich niet onbetuigd. 18-16 na 10'. Het beloofde een close game te worden, hoopten we! Dat ging gewoon verder in het 2de kwart. Te strakke defense werd afgefloten, Martijn had al snel 3 kruisjes achter zijn. Kenny, Raf en Benjamin konden regelmatig afwerken, maar toch kon Peer met een kleine voorsprong de rust in : 39-41.

In het derde kwart liep het aanvallend veel stroever: de Peerse defense sloot, inleggers werden gemist en het vizier stond niet meer goed afgesteld. Slechts 2 fieldgoals en 8 punten in totaal: dat wreekt zich. Peer liep na een 8-19 weg en de 10-puntenkloof kon niet meer gedicht worden. In het laatste kwart ging het aanvallend terug wat beter, maar ook in defense lieten we steken vallen. De winst was voor Peer (69-81).

Senne 2, Steff, Martijn 6, Wim 8, Jonas 5, Ruben 4, Benjamin 13, Kenny 8, Raf 15, Emre, Marnik 4, Lars 4