nov

8

Brandt het vuur dit weekend ook in de sporthal?

Ingezonden door: Gerry Henraat
Ook zonder vuur gaan we het warm krijgen (vooral aan ons hartje), wanneer vrijdagavond de mannen van Limburg United het terrein opkomen naast een aantal van de toekomstige sterren van Basket Zonhoven. Met z'n 280 gaan we hen vanuit Zonhoven keihard aanmoedigen! Hopelijk is dat het startschot voor een succesvol weekend met veel vuur!

Om te beginnen mag Limburg United die van Oostende natuurlijk kloppen! Maar ook van onze eigen ploegen verwachten we mooie dingen!

De dames A, op bezoek in Lommel, zouden normaal een nieuwe zege moeten kunnen behalen. Ook de dames B, bij Femina Habac, mogen hopen op winst! De heren A, op bezoek bij ongeslagen leider Nieuwerkerken, gaan het een pak moeilijker hebben. Een goeie wedstrijd spelen moet het streven zijn!

De Jongens U18 A trekken naar Beringen en hopen daar de nipte nederlaag van tijdens de heenmatch ongedaan te maken. De Jongens U18 B gaan op bezoek bij Peer. Dat zou winst moeten kunnen opleveren!

De Meisjes U16 zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Nog slechts 4 fitte speelsters. Te weinig om naar Nijlen af te reizen en dus forfait. Hopelijk is het einde van de miserie in zicht! De U14A trekken naar Gems Diepenbeek en gaan daar voluit voor winst!

De U12A ontvangen Hades en gaan proberen de buren het lastig te maken. De U12C hebben de heenmatch tegen Alken nipt gewonnen, hopopelijk lukt dat ook in de evenementenhal. Tenslotte ontvangen de U10 de collega's van Gems Diepenbeek!

Alle supporters op post!

O ja, zaterdagavond brandt het vuur echt! Voor de deur van de evenementenhal nog wel! Veel plezier bij Hololool!

En nog eens o ja! Niet vergeten om je bestellingen voor de croquedag uiterlijk op 12 november door te geven (via mail, via de coach of via de brievenbus in de evenementenhal!! Doen!!