nov

2

Griezelig spannend weekend voor de boeg!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Afgelopen week vonden er heel wat Halloween-trainingen plaats bij de jeugd. En of dat griezelig en leuk was!!!
Dit weekend hopelijk wat minder gegriezel en nagelbijten, want we hopen op een succesvol weekend.
13 wedstrijden zijn er waarvan slechts 1 op zondag, maar dat is dan ook meteen de match van onze Heren A tegen Black Sheep. Om 17 uur in onze E-hal, u komt toch ook...?

Het weekend begint zaterdagvoormiddag in Alken alwaar de U14B de thuisploeg bekampen. Normaal gezien beginnen we dus met een zege.
Ook de U12C spelen in datzelfde Alken en ook bij deze ploeg zijn er mogelijkheden. Nog uitwedstrijden zijn er voor de U12A, de Dames A en de Heren B. De U12A moeten niet zo ver rijden. Hades is de tegenstander en een nipte match kondigt zich aan.
De Heren B gaan op bezoek bij Lommel. Beide ploegen hebben nog maar 1 match winnend afgesloten dus ook hier liggen de ploegen vlak bij elkaar.
Voor de Dames A wordt niets anders dan een uitzege verwacht bij hekkensluiter Nijlen.

Zaterdag zijn er verder 4 thuiswedstrijden gepland: De U8 en U14A nemen het op tegen Gems Diepenbeek. Waar het bij de U8 nog gaat om wedstrijden zonder scores, wordt het voor de U14A een thriller met hopelijk een goede afloop.
Onze U18A nemen het op tegen de Miners uit Beringen. Ook hier durven we dromen van een zege. Na hun zijn de U18B aan de beurt tegen Peer. Als iedereen zijn stinkende best doet moet ook hier een zege mogelijk zijn.
De U19 Meisjes nemen het daarna op tegen ook al Peer. Blijven zij hun knappe koppositie behouden?

Tot slot dus de Heren A om op zondag de kers op de taart met een zege tegen Black Sheep. Het zou een huzarenstukje zijn om de winst thuis te houden.
Maar moest dit lukken, dan zouden we wel eens alle wedstrijden van dit weekend zegevierend kunnen afsluiten. Iemand die daar een gokje op wil wagen?

O ja, minder goed nieuws voor onze Yippies: Zondag 4 en 11 november zal het geen yippie-training zijn!!! Men zegge het voort!