okt

26

Bekerweekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Dit eerste weekend van de herfstvakantie staat quasi volledig in het teken van de Beker van Limburg. Benieuwd hoeveel van onze ploegen er zondagavond een ticket voor de volgende ronde hebben kunnen bemachtigen!

De dames B trekken naar Lummen C, een kwaaie tegenstander uit 1ste provinciale. De volgende bekerronde is zeker niet zomaar binnen! Dat geldt ook voor de heren A die ook al Lummen op bezoek krijgen, en wel Lummen A, een meer dan degelijke eersteprovincialer. Gelegenheidscoach Samer zal iets moeten bedenken!

De Meisjes U19 trekken voor de interprovinciale competitie naar Gems Diepenbeek en willen daar ongeslagen blijven. De Meisjes U16 worden uitzonderlijk zwaar geteisterd door blessures en moeten jammer genoeg forfait geven voor hun competitiematch tegen Boom. De Jongens U18 A (ook al veel geblesseerden) trekken naar Leopoldsburg voor hun bekermatch. De volgende ronde zit er zeker in (afgaande op de competitiematch tegen dezelfde tegenstander).

De U14 A krijgen met Stevoort A een klepper op bezoek. Nog ongeslagen in de landelijke competitie tot dusver! Winst zou dus niks minder dan een enorme stunt zijn! Maar ze gaan er wel hun kop voor leggen (figuurlijk dan!). De U14 B ontvangen Peer in hun bekerwedstrijd. Hier is alles mogelijk!

De U12 A trekken voor hun bekermatch naar Lummen B en dat zien we goed komen! De U12 B ontvangen Sint-Truiden A en dat wordt een topmatch!! Tenslotte trekken de U10 nog voor hun competitiematch naar Leopoldsburg.

Alle supporters op post!