okt

14

Allemaal winnaars!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Niet alle ploegen van Basket Zonhoven hebben gewonnen natuurlijk. Hoewel, met 6 op 8 komen we aan een mooi percentage. En ook de ploegen die niet konden winnen, hebben veel bijgeleerd en dus ook op dat vlak weer gewonnen!

De dames A speelden een close game in en tegen Guco Lier. We kregen geen verdere input, maar met een einduitslag van 60-62 in het voordeel van coach Luc en zijn dames, weet je dat het spannend was! De dames B gingen op bezoek bij de rode lantaarn Tongeren. Het werd een 'easy win' met 30-71.  De heren A ontvingen Heusden A en dat was, net zoals de voorbije weken, ook nu weer een pittige, gelijkopgaande partij die mooi collectief werd binnengehaald (89-73).

De U18 A Jongens konden ook vlot de winst thuishouden tegen Leopoldsburg (87-55), terwijl de U16 Meisjes de wet van de sterkste moesten ondergaan tegen het ook kwantitatief sterkere Lyra Nijlen (49-106).

En dan de U12-ploegen! De U 12 A weerde zich dapper tegen het sterke Lommel, maar kwam tekort (28-53). De U12 B waren veel te sterk voor Bilzen (107-7) en de U 12 C gingen vlotjes winnen tegen Beringen D (15-65).

O ja, er waren ook nog verkiezingen vandaag! Dikke proficiat aan alle verkozenen die van zeer dichtbij of van wat verder met Basekt Zonhoven te maken hebben!