okt

11

Op wie stem jij? Op Basket Zonhoven natuurlijk!!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Op zondag wordt er maar één match gespeeld. Onze dames B moeten in de namiddag Tongeren partij geven. Op het veld alvast één zenuwachtige politica! Coach Tom weet het, als de telefoon gaat, moet hij Tine vervangen! Met of zonder Tine een hele match ter beschikking, we stemmen op winst!

Zaterdagavond trekken de Dames A naar Lier om er Guco Lier partij te geven. Dat wordt een spannende wedstrijd, denken we, want de ploegen zijn, op papier althans, aan mekaar gewaagd. Ook de heren A staan voor een close game denken we. Heusden A komt op bezoek, mogelijks met een paar oude bekenden (ex-coaches Sander en Pieter) in de rangen!

De Jongens U18 A kijken ook al uit naar een match die alle kanten uit kan. Zij ontvangen immers Leopoldsburg. De meisjes U16 krijgen met het sterke Lyra NIjlen een stevige tegenstander op bezoek. Een goeie pot basketbal proberen spelen, dat is de betrachting!

En dan zijn er de U12 ploegen. Ze moeten alle drie aan de bak. De U12 A ontvangen Lommel, de U12 B krijgen Bilzen op bezoek en de U12 C trekken naar Beringen. Zeker en vast 3 mooie matchen om naar uit te kijken!

Wij steunen dit weekend alvast alle speelsters en spelers van Basket Zonhoven!