okt

8

Hasselt C - Heren A: 95-80

Ingezonden door: Gerry Henraat
Er zat een beetje druk op aan beide zijden. Het feit dat Beau en Martijn met de meeste van de Hasseltse spelers jarenlang hadden samengespeeld, zat er natuurllijk voor iets tussen...

De match begon gelijk op, met bovengenoemden meteen in the picture. Maar ook Kenny en Raf deden vlotjes mee. Aan Hasseltse kant toonde Rob Reynders ook al meteen dat hij zijn shot nog niet verleerd was. En verder konden Pauwels en co ook te regelmatig inside scoren. Met een hoge score (25-26) werd het eerste kwart afgefloten.

In het tweede kwart waren we te weinig aanwezig in de rebound en Hasselt kon een klein kloofje slaan. Rusten met 46-40. Alles nog mogelijk.

Raf manifesteerde zich enkele keren na rust, maar we maakten ook te veel fouten en Hasselt strafte die vlotjes af vanop de vrijworplijn. We kwamen enkele keren terug langszij, maar aan het eind van het 3de kwart stond er toch 68-59 op het bord.

Daarin werd de kloof vanachter de driepuntlijn gemaakt. Er werd erg close verdedigd door Hasselt, zodat er niet, of enkel via vrijworpen kon worden gescoord, terwijl onze defense te laks was. Met 5 bommen (4 van Reynders) werd het verschil nog te groot in deze pittige wedstrijd waarin liefst 55 werden gefloten. Eindstand 95-80.

Emre, Beau 31, Martijn 25, Wim 2, Jonas 3, Ruben 4, Benjamin, Kenny 3, Raf 8, Steff, Marnik 2, Senne