sep

14

Veel bedrijvigheid!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Tweede speeldag: sommige ploegen willen hun knappe start bevestigen, andere willen hun gemiste start wegvegen. Het seizoensbegin is dit jaar niet anders dan andere jaren ....

De dames A trekken naar sporthal De Zeurt in Schoten om er de Cobra's partij te geven. Beide ploegen gaan voor een eerste seizoenszege. De dames B beginnen aan de competitie thuis tegen Stevoort dat vorig weekend meteen de koppositie pakte!

De heren A misten helemaal hun start, maar willen tegen Maasmechelen B, vorig jaar kampioen in 3de, een ander gelaat tonen! De heren B trekken naar Bilzen D.

De U16 Meisjes krijgen Pitzemburg op bezoek. De heenmatch ging twee weken geleden slechts nipt verloren. Er zijn dus misschien wel kansen voor een eerste zege! De U18B Jongens ontvangen Achel. Ook hier mikken ze op een eerste zege!

De U14A krijgen Bilzen op bezoek en mogen enige ambitie koesteren. Tongeren C, tegenstander van de U14B, speelde nog niet en voor die match is het dus koffiedik kijken.

De drie benjaminsploegen moeten allemaal aan de bak. En allemaal op verplaatsing. De U12A trekken naar Lummen B, de U12B naar Zelem-Halen en de U12C naar Bree.

Alle supporters op post!