sep

9

Nog werk aan de winkel

Ingezonden door: Erik Jacobs

Oke, we kunnen huilen met de pet op wegens het slechts winnen van 2 matchen van de 12. Maar dat gaan we dus niet doen.
Bovendien is er nog veel groeipotentieel te zien en dat zal er de volgende weken zeker gaan uitkomen.

Beginnen doen we met de 2 overwinningen: De U12B (foto) waren veel te sterk voor een moedig Lummen en de U19 meisjes wonnen knap bij de buren van Houthalen. Dat met een hertimmerde ploeg waar muziek in zit.
De U14 A wonnen wel niet, maar verliezen ook niet. Knap gespeeld en op karakter een gelijkspel uit de brand gesleept in de derby in Hades. Iedereen tevreden!

 

Bij de nederlagen beginnen we met de Heren B die vrij close verloren thuis tegen Achel. Ook de beide kadettenploegen hielden lang gelijke tred met de beide ploegen uit Tessenderlo. Mits wat geluk was hier een beter resultaat mogelijk.
De U16-meisjes mochten de verste trip van het weekend maken doch verloren kansloos in Boom. Maar ook dat hoort voor deze jonge ploeg bij het leerproces. Wacht maar tot ze een keer op elkaar ingespeeld gaan zijn!
Ook de U14B hadden een spannende match tegen Nieuwerkerken. De ploegen waren aan elkaar gewaagd maar een kleine dip in de concentratie liet de bezoekers uitlopen en de zege binnenhalen.
De U12A botsten tegen de sterkere bezoekers uit Beringen, terwijl de U12C een paar maatjes te klein waren voor Stevoort. Maar ook dat komt wel goed.

Tot slot de A-ploegen. Vrijdagavond kregen de mannen een serieuze oplawaai in Maaseik (106-52) Maar dat Maaseik wordt door sommigen getipt als titelkandidaat, dus misschien hebben we de zwaarste tegenstander al gehad.
De dames A hadden geen enkel moment grip op de wedstrijd tegen Arendonk en liepen constant achter de feiten. Luc gaat de neuzen wel in de goed richting krijgen en zijn ploeg fine-tunen de komende weken.

No work, no glory! Volgende week beter!