aug

30

We beginnen eraan!!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Echt waar, nu heeft die vakantie lang genoeg geduurd! De kinderen staan te springen om maandag eindelijk terug naar school te kunnen. En de basketters zijn maar wat blij dat ze dit weekend terug wedstrijden met inzet kunnen gaan spelen. Spijtig dat er nog maar 5 ploegen écht aan de bak moeten.

De dames A sluiten het weekend af met de laatste wedstrijd in de poules van de Beker van Vlaanderen. Vorig weekend in Brugge en Roeselare (telkens een verlies) en nu zondag komt Knokke op bezoek. Tenminste, we hopen dat die afkomen, want 2 weken geleden ging de ploeg van Middelkerke (inderdaad de bond had Zonhoven ingedeeld met 4 West-Vlaamse clubs!) ook naar Zonhoven afzakken, maar die gaven forfait.

De heren B spelen de voorronde van de Beker van Limburg in en tegen tweedeprovincialer Heusden A. Het geeft coach Robin de kans om te zien hoe zijn mannen de vakantie zijn doorgekomen.

De Meisjes U16 beginnen aan hun landelijke competitie in Mechelen tegen Pitzemburg. Een nieuwe avontuur voor de ploeg van Ruben en Anthony! De meisjes en jongens van de U14 B beginnen, o.l.v. coach Luc ook al aan hun competitie. Deze vooruitgeschoven wedstrijd tegen een spiksplinternieuwe ploeg 'Lions Genk' vindt plaats op ook al een nieuw adres voor baskettend Limburg: sporthal de Kneipp in de Kneippstraat (Bokrijk)!

En dan is er nog een oefenwedstrijd van de Jongens U18 B. Coach Johnny en co trekken naar de buren van Hades.

Uiteraard moet de medische fiche van elke speler in de spelersmap zitten!! Niet vergeten!!

Alle supporters op post!!