mei

28

Supereditie van de afsluitdag

Ingezonden door: Erik Jacobs

Wat een mooie editie van de afsluitdag mochten we gisteren beleven.
Een gezellige drukte van 's morgens tot laat in de avond, fijne wedstrijdjes tussen ouders en kinderen, een kleurrijke eendjesrace en lekkere bbq!
Jullie waren met meer dan 300! En jullie vonden het geweldig!

Johan en Wendy stonden hun cafetaria af ten voordele van onze afsluitdag. Zij werden hiervoor bedankt met een bloemetje.
Door het warme weer was het terras al van de vroege uurtjes goed gevuld. En dat bleef zo de hele verdere dag. Enkel een occasioneel regenbuitje deed de mensen naar binnen verhuizen.
Gelukkig werden we gespaard van erge onweersbuien!

In de namiddag stonden er matchkes op het programma tussen de ouders en de kinderen.
De kinderen wonnen bijna altijd. Bij de supermicroben stond het vizier van de ouders niet op scherp; bij de benjamins was het scorebord kapot en bij de rest was de fysiek een pijnpuntje.
Ondertussen waren er 4 bakkers vollebak bezig om vlees te grillen op de BBQ's. Gewoon was het al tegen de 30°, achter de grill minstens 50°.
Je moet het maar doen om daar enkele uren veel zweet te laten.

De eendjesrace was al snel een gewonnen zaak voor het roze winnende eendje, dat met een Froome-voorsprong won. Verdacht, zeer verdacht!
Gerry had wederom een mooie speech voorbereid om een jaaroverzicht te presenteren. Een topseizoen hebben we achter de rug, met als hoogtepunt de bekerwinst van de U16-meisjes.
En ook 2018-2019 belooft sportief knap te worden!

Hierbij is ook dit basketseizoen weer ten einde; alhoewel, in juni gaan we nog 3x helpen bij een match van de Rode Duivels, in juli doen we hetzelfde met 65 mensen op Rock Werchter, en dan start in augustus shet nieuwe seizoen reeds.

Als illustratie bij dit artikel kiezen we voor een groepsfoto van de Cel Activiteiten, getrokken op het einde van de af

.