apr

16

U12B - Lommel:79-14

Ingezonden door: Erik Jacobs

Zaterdag voormiddag match tegen Lommel. Matisse nog op vakantie. Toch hadden de zeven overige er goesting in, zeker na het verlies met één punt in Lommel.
Er is toen veel gezegd, maar we hebben toen rugby-basket gespeeld.

 

Zonhoven start met perfecte team defence en Niel kan hier enkele mooie steals en scores uithalen. Lommel geraakt zelden in de bucket door de goede defence, zelf is ons aanvallend spel echt ploeg spel met mooi rondgespeelde acties. Dikwijls een score waarin iedereen de bal raakt. Het is Chrissie die vele shots afwerkt.
Net voor de rust is de mooiste actie, volgens één van de ouders, een rebound van Margot die vervolgens over dribbelt , Liene speelt zich vrij op de 3pnt lijn en krijgt de pas, daarna snijdt Margot door naar de ring, krijgt de bal terug en scoort. We gaan rusten met 33-8.

De 2de heflt is nog meer voor Zonhoven met een steeds strakke defence en daarop volgende mooie fastbreaks en hier zijn het Siebe en Tenzing die vele scores maken. Ook Stien heeft zich als een vechter getoond,  steeds de bal afpakken van Lommel als die een drive naar de ring deden.

Onze vrijworpen konden nog iets beter, maar Top Defence

Q1 12-0

Q2 21-8

Q3 26-4

Q4 20-2

 

VW 1/4

 

Scores: iedereen gescoord

 

Merci een de 2 uitstekende refs!

 

Een fiere coach (top basket, excellent ploegspel)