apr

13

Waar is dat feestje?

Ingezonden door: Erik Jacobs

Johan is dit weekend gesloten, doch de cel activiteiten baat de vip-ruimte uit. Voila, een eerste hoogtepunt! Het weekend kan al niet meer stuk!
Beginnen doen we feestelijk. Vanavond is het reeds de laatste wedstrijd van onze Dames C. Een feestje is hier om meer dan één reden op zijn plaats. Jullie zijn er toch ook bij? Vanaf 21 uur tegen Pelt!

Zaterdag zijn er 8 wedstrijden gepland, en dan nog eens allemaal thuismatchen. Vip-ruimte, hotdogs, véél sfeer, lachende gezichten: het wordt tof!
Bij de jeugd treden achteréénvolgens de U14B aan tegen Orly, de U12B staan voor een strijdvaardige match tegen Lommel, de U14A, U12A en U8 treffen Hades en de U16 ontvangen die andere Hasseltse club.

Ook 2 seniorenploegen aan de opworp: de Dames B hopen de knalprestatie van vorige week te herhalen tegen Pelt, waarna de Heren A Maasmechelen bekampen. Maasmechelen, de leider! Zei ik al dat het leuk ging worden.

3 matchen ook nog op zondag, maar dan allemaal uitmatchen: de Heren B moeten al om 9 uur aan de bak in Lommel, brrrr; De Dames A hopen weer op winst in Diepenbeek en de U16 meisjes mogen zowaar beton gaan storten in Waregem.
Veel succes allemaal!