apr

6

'Beloken basket'? Ik dacht het niet!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Beloken is het voltooid deelwoord van beluiken, het tegengestelde van ontluiken. Het betekent dus 'afgesloten'. Tot zover Wikipedia! Maar we maken ons in het weekend van Beloken Pasen zeker niet op voor 'eindeseizoensmatchen'!

Zo willen de dames A zondagmiddag het weekend in schoonheid afsluiten met een herhaling van de heenmatch tegen de nummer 3 in de stand, Grimbergen. En dat betekent dus winst! De dames B zijn op een revanche belust in het altijd geladen, maar vrienschappelijke burentreffen tegen Hasselt B.

De heren A spelen in een rechtstreeks duel voor de 4de plaats in As en zijn niet van plan die nog af te geven! De heren B ontvangen de 'recreatieve' buren van Zolder Z.

De U18 Jongens krijgen het sterke Optima over de vloer, terwijl de U16 Jongens ook voor een zware verplaatsing staan, nl. naar Beringen. De U16 Meisjes ontvangen Laarnen en dat belooft een spannende partij te worden.

De U14 B, op bezoek bij Houthalen D, hebben ook een op papier close game op het programma staan. De U12 A wonnen de heenmatch tegen Gems nipt met één puntje en hopen ook in het Demerstrand met de zege te kunnen gaan lopen.

De U10 A en B spelen in de eigen evenementenhal. Zij ontvangen respectievelijk Bree en Stevoort.

Nog even meegeven dat Wendy en Johan vanaf zondag een weekje welverdiende vakantie nemen. Maar niet getreurd, op zondagmiddag zijn de hardwerkende dames van de cel activiteiten paraat in ons cafetaria boven!