mrt

12

Succesvolle eetdag

Ingezonden door: Erik Jacobs

Eerlijk gezegd, wat hadden er met het ingaan van het weekend niet zo een goed oog in.
Voor een eetdag moeten we ontzettend veel beroep doen op onze seniorenploegen en tal van vrijwilligers.
En dat kwam dit jaar moeilijker op gang dan er voor.
Op het vlak van taken door de seniorenploegen, die aan het begin van het seizoen zo overeengekomen waren, mogen we zeggen dat de Dames B en C zich zeer mooi aan de afspraak hielden.
Aan de Dames A en Heren B die er waren valt ook niets te verwijten; dank u wel! Zelfs aan de enkelen die zich excuseerden omdat ze er niet bij konden zijn, kan niets verweten worden. Bedankt om iets te laten weten.

De eetdag zelf was uiterst geslaagd. En dan spreken we niet over het financiƫle.
Het was zeer plezierig om te zien hoe iedereen smulde van het eten en tevreden was over deze eetdag. Niks dan lachende gezichten en dat stemt ons tevreden.

Het was zeer plezant om te zien hoe iedereen van de helpers zijn taak naar best vermogen uitvoerde.
Dat het eten zeer lekker was hebben we veel mogen aanhoren. Dat de bediening aan tafel supervriendelijk was ook.
De keuken draaide voortreffelijk, met dank aan de mise-en-place zaterdag en de leiding door Yves op zondag. Yves, jij bent misschien wel de toptransfer van dit seizoen van Basket Zonhoven.
Niet dat het de jaren voordien niet liep, verre van zelfs, maar de kleine, simpele oplossingen voor in onze ogen grote problemen, betekende enorme tijdswinst en kostenbesparing.
De andere vrijwilligers die hielpen met groenten kuisen, bediening, eetzaal opruimen, muziek, ...: Bedankt! Toppers, stuk voor stuk!

Ook de vrijwillige inzet van mensen zonder directe link met Basket Zonhoven doet deugd. En als die mensen dan ook nog eens zeggen dat ze het heel plezant vonden, dan kan het inderdaad niet meer stuk.
En dan is er ook de inzet van enkele grootouders, mensen waarvan soms smalend gezegd wordt dat ze tijd te kort hebben. Maar wel mensen die tijd vinden om enkele uren af te wassen, eten te bedelen en nog meer, en dat omdat ze trots zijn dat hun kleinkind(eren) basketten en ze ook tot de familie die Basket Zonhoven is willen behoren.

De ploegen die hielpen: Bedankt, Merci, Grazie, Thanx,...
We weten dat het niet leuk is om weer eens opgetrommeld te worden. Het is ook niet fijn om een shift te kloppen als je een uur later zelf nog aan de bak moet op het veld.
Maar zonder jullie is dit geen succes. Bedankt Dames B!
Dames C, het blijft een plezier om jullie bezig te zien. Alles spik en span na 2 uurtjes! Topteam! Hopelijk blijven jullie basketten tot jullie 90ste.
De overige frittenbakkers, afwassers, garcons en de rest: Niet minder bedankt dan de andere ploegen. Jullie teamgenoten weten niet wat ze missen...

Een speciale dank je wel is er ook voor de zaalwachters. geen enkele vraag was weer te veel. En zaterdagavond om 22 uur de zaal poetsen na een bruiloft, zodat wij 's zondags in alle vroegte konden beginnen, betekende voor ons een wereld van verschil.

Tot slot de mensen van de Cel Activiteiten: Moe maar voldaan! Alle zorgen op voorhand ten spijt, hebben we het toch maar weer met zijn allen gedaan.
Basket Zonhoven mag trots op jullie allen zijn.
Onze eetdag viel op de laatste dag van de Week van de Vrijwilliger. En wat voor vrijwilligers zijn jullie! Top Team!!!