mrt

12

One Family!!!

Ingezonden door: Erik Jacobs

 

Het weekend beginnen en eindigen met verlies. Er zijn leukere zinnen om te schrijven.
Gelukkig maakte een geslaagde eetdag alles goed.

 

Het weekend werd dus negatief ingezet door de Dames C. Thuis werd verloren tegen Stevoort (46-56) Precies of de Dames C dachten iets goed te maken, want traditioneel sloten zij de eetdag af met de poets van alles.
In een recordtempo was alles spik en span. Thanx ladies! Goede teambuilding denk ik ook ;)
6 thuismatchen stonden zaterdag op het programma. 2 werden winnend afgesloten. De U14B wonnen van Diepenbeek (61-56) en de U16 haalden het van Genk (65-44). De 3 U14-spelers kregen ook hun speelminuten en het moet gezegd: ze brachten het er schitterend vanaf.
De U8-ploeg trad aan tegen Leopoldsburg. 3 matchen werden dus verloren, maar dat gebeurde redelijk nipt. De U12A van As (31-36), De U14A van Diepenbeek (41-47) en de U12B trokken aan het kortste eind tegen Genk (43-48)
In Maasmechelen en Tongeren speelden verder de U10A en B ook hun partij, en ze deden dat goed!

Waar de Heren B vlot wonnen in Hades (54-75), zo verloren de Dames A wederom, nu in Lummen (64-53) Na de wedstrijd zagen ze trouwens de eerste ploeg van Lummen kampioen spelen!
Zondag kwamen nog 3 ploegen aan de opworp. De U16-meisjes vroeg in Laarne. De wedstrijd ging wat op en af, maar uiteindelijk beten de onzen in het zand (78-73)
De Dames B wonnen op karakter met 1 puntje van Stevoort (56-55), nadat ze de middagshift van de eetdag voor hun rekening genomen hadden. Well done!!!
De Heren A kwamen zeer close tegen Zolder (96-99) Een verlenging werd nog afgedwongen, maar helaas. Close but no sigar!

Tot slot nog een gemeend dank u wel aan alle vrijwilligers die de eetdag tot een groot succes maakten. 
One Team is niet mooi genoeg, maak er maar One Family van!