mrt

9

Eetdag = topmatch van het weekend!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Het is te zeggen, voor de meesten toch.
Zondag is er onze jaarlijkse eetdag. De geur van stoofvlees, vidé, vis en frieten zal massaal in de Evenementenhal hangen. En hopelijk niet de concentratie van de aanwezige ploegen verstoren.

Het weekend begint en eindigt met de Dames C. Vrijdagavond ontvangen ze Stevoort; zondagavond zijn zij degenen die de polyvalente zaal helpen opruimen, waarvoor nu al onze welgemeende dank.
Zaterdag staan er voornamelijk jeugdmatchen op het programma. En maar liefst 6 daarvan zijn thuismatchen. Was er geen eetdag op zondag, dan zou er zeker een hotdogbarak gestaan hebben ;)
De U10A hebben pech. Zij spelen op verplaatsing en dan ook nog eens op het vroegste uur. In Maasmechelen, maar dat gaat wel lukken!
In de Evenementenhal is er een dubbele ontmoeting met maar liefst 2 ploegen. Zowel de U14B als de U14A spelen tegen Gems Diepenbeek. Of wilden ze gewoon 2 matchkes spelen dit weekend?
En ook Cosmo Genk komt hier over de vloer. Na 2 niet-overwinningen hopen de U12B terug met de zege aan te knopen. En na de knappe zege vorige week willen de U16 dit herhalen.

Tussenin spelen de U12A ook tegen As en de U8A tegen Leopoldsburg.
Ook de andere U10-ploeg, de U10B mogen op verplaatsing spelen. Ze krijgen misschien voor het eerst de verschrikkelijke vloer van de Eburonenhal van Tongeren voor de voeten.

Er zijn ook 2 Seniorenmatchen. Mooi op zaterdag gepland zodat de 2 ploegen zoals afgesproken een shift kunnen draaien op de eetdag.

Zondagmorgen treden de U16-meisjes aan in Laarne. Na de knappe plaatsing voor de Bekerfinale zijn alle donderwolken zo goed als verdwenen. Misschien bewaren de meisjes het beste voor het laatst.
Goed bezig!!!
Wie nog goed bezig zijn zijn de Dames B. Ondanks het feit dat ze om 15 uur match hebben tegen Stevoort, komen ze de middagshift van de eetdag voor hun rekening nemen. Top Dames!!!
De Heren A ontvangen om 17.00 uur nog Zolder! Zolder doet nog mee voor de titel; Topmatch dus! En erna allemaal samen aan tafel om te eten!

We wensen iedereen verder een fijne, gezellige eetdag! Het gaat lekker zijn!