feb

16

Afgetraind!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Gewoon goeie trainingen met de eigen coaches of een Stars-camp of een stevige skivakantie... Iedereen heeft zich de voorbije week inens voorbereid op dit basketweekend! Dat belooft!

De dames A en B mogen een weekje rusten en komen supporteren voor de andere ploegen! De dames C openen vanavond thuis tegen Peer en we rekenen erop dat ze de zege kunnen thuishouden. De heren A willen zondagmiddag in de eigen evenementenhal de off-day in de heenmatch in Lummen tegen de mannen van ex-coach Dominique doen vergeten. De heren B mikken op een tweede zege op rij, dit keer op bezoek bij As B.

De U18 kunnen ook een nieuwe zege behalen als ze hun normale spel spelen in en tegen Maasmechelen. De U16 Jongens zullen het een pak moeilijker hebben tegen Miners Beringen B. De U16 Meisjes nemen het op tegen Hasselt en dat is telkens een close game!

De U14 A gaan voluit voor een eerste zege in de A-reeks tegen As A, terwijl de U14 B zich weer helemaal gaan smijten tegen het sterke  Houthalen D. De U12 A staan voor een close game tegen Gems en we zijn benieuwd of de U12 B ook tegen Hasselt C gaan blijven verbazen.

De U10 A trekken naar Bree en de U10 B naar Stevoort.

Alle supporters op post!