feb

2

Veel kansen dit weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Dit weekend willen veel van onze ploegen zich herpakken na het dipje van een week geleden. En het moet gezegd, er liggen behoorlijk wat kansen dit weekend! Met de steun van de supporters moet dat regelmatig kunnen lukken!

De dames A zijn nog niet van alle blessures verlost en misschien zijn ook de examens nog niet helemaal achter de rug. Toch hopen we dat ze tegen de buren van DBC Houthalen de draad weer kunnen oppikken! De dames C trekken zaterdagavond naar Sint-Truiden. Tegen Femina Habac rekenen we op winst. De heren B krijgen met Lommel D een tegenstander over de vloer die ze eigenlijk zouden moeten aankunnen!

De U16 Meisjes ontvangen met Lummen de andere Limburgse ploeg in de landelijke A-reeks. Beide ploegen wachten nog op een eerste zege in de tweede ronde. Een uitgelezen kans voor de dames van coach Thomas. De U16 Jongens trekken naar Genk en ook dit is een wedstrijd tussen ploegen die nog niet wonnen in de 2de ronde. Dus ook hier zeker kansen!

De U14 A krijgen in Demerstrand tegen Gems A ook een mogelijkheid om een eerste keer te winnen in de A-reeks. En even daarvoor kunnen de U14 B in dezelfde sporthal al het goeie voorbeeld geven tegen Gems B.

De U12 A trekken naar het eveneens nog ongeslagen As A en dat wordt dus een topper in deze C-reeks. De U10 A (thuis tegen Maasmechelen in de sporthal van Ter Donk), de U10 B (thuis tegen Tongeren) en de U8 (op bezoek in Leopoldsburg), gaan er volop voor.