jan

26

Niets is onmogelijk!

Ingezonden door: Erik Jacobs

De U16 mogen in de 1/8ste finale van de Beker op zaterdag aantreden tegen Sint-Truiden. Iets in mij zegt dat het al een groot succes zal zijn als de jongens de bezoekers hun scores kunnen beperken tot wat er op het wedstrijdblad gaat, zijnde 140. Sint-Truiden is immers ver van een meeloper in de hoogste landelijke reeks.
Onze dames C openen het weekend traditiegetrouw op vrijdagvond met een taaie match tegen Diepenbeek. Virtueel staan de onzen nog tweede; laten we dat zo houden he Dames!

 

De Landelijke U16 trekken naar Waregem. Bij de ongeslagen leider zien we de meisjes niets halen. Enkel wat eer, maar dat zou de ploeg heel goed doen.
Een even lange reis wachten de Dames A, want op bezoek bij Kortrijk. De klad zit er een klein beetje in, maar wel wordt over het hoofd gezien dat ze nog steeds virtueel 2de staan. En dat ook zo willen houden. Dus kom op Dames!!!

Verder staan er op zaterdag nog 2 matchen gepland. De Heren B komen aan de opworp in Sint-Truiden terwijl de Dames B Diepenbeek ontvangen. Voor beiden een moeilijke match, maar hopelijk een mooi resultaat.
Zondagmorgen staan er nog 2 thuismatchen op het programma in de E-hal. De U18 ontvangen Hasselt; niet simpel denken we dan. En de U14A bekampen Stevoort.

Good luck allemaal!