jan

19

Liefst 14 matchen dit weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Het weekend begint dadelijk, met de uitmatch van de dames C in en tegen Zolder. Dit burentreffen belooft zeker het nodige vuurwerk en de dames van coach Hanne hopen met een zege terug thuis te komen. Maar er zijn nog meer wedstijden!

De dames A ontvangen Schelle, rode lantaarn in de reeks. Hopelijk kan deze klip wel omzeild worden in deze moeilijk maand januari met veel afwezigen. De Heren A moeten 2x aan de bak. Zaterdagavond bij de buren van Kajoba (ook zij staan laatst in de reeks) en zondagmiddag op bezoek bij Maasmechelen B, de nummer 3 in de stand. Na de stunt van vorige week kunnen onze mannen iedereen aan, dus een tweede stunt op rij is niet uitgesloten! De heren B nemen het quasi gelijktijdig op tegen Maasmechelen C, maar dan in de vertrouwde evenementenhal.

De U 18 ontvangen de fiere leiders uit Sint-Truiden, dat wordt een hele klus! De U16 Meisjes krijgen Sint-Katelijne Waver op bezoek, ook dat wordt een zware dobber, vrezen we. De U16 Jongens trekken naar Tongeren en gaan voor hun eerste zege in de 2de ronde.

De U14 A trekken naar Nieuwerkerken, hier liggen mogelijkheden, denken we. De U 14 B moeten naar Stevoort, een ploeg die duidelijk een paar reeksen te laag staat, zo te zien. De U12 A ontvangen de meisjes van Femina Habac B en dat wordt een pittige partijtje! De U 12 B nemen het op tegen Bilzen B  en ook die ploeg heeft een goeie start gemaakt in de 2de ronde.

De U10 A ontvangen zondagmiddag de buren van Hades en de U10 B krijgen Bilzen B op bezoek.

En om iedereen nog wat extra krachtvoer te geven, voorziet de cel activiteiten een echte hotdagkraam op zaterdag!!

Alle supporters op post.