jan

7

Uitschuiver van Dames A

Ingezonden door: Gerry Henraat
Het ging moeilijk worden, dat wisten ze vooraf. Slechts een beperkte kern omwille van examens en de sterke tegenstand van Notre Dame Leuven. Maar thuis een 58-78 om de oren krijgen, dat stond niet in het scenario. Kop op dames, volgende week de draad gewoon terug oppikken!

Dat de dames B het heel moelijk zouden hebben om de winst thuis te houden, wisten we vooraf. Maar ze weerden zich meer dan dapper tegen de ongeslagen leiders uit Houthalen (53-63)! De heren A vochten een bits duel uit tegen het taaie Tongeren C maar konden nipt de zege behalen (73-78).

De U16 Meisjes trokken naar Kortrijk en verdedigden zich meer dan behoorlijk (66-54). De U14 A waren niet compleet in hun eerste wedstrijd in de A-reeks en toch kwamen ze maar net tekort tegen de stevige jongensploeg van Lommel B  (64-67). Ook de U14 B beten maar nipt in het zand tegen Lommel D (56-62). 

De U12 B speelden hun eerste échte match tegen Tongeren. Ook de bezoekers waren nog allemaal microben, maar de meisjes en jongens van coach Fred lieten heel mooie dingen zien en wonnen ruim met 59-17.

De U10 A (tegen As), de U10 B (tegen Houthalen C) en de U8 (tegen Stevoort) lieten telkens aan de supporters in de evenementenhal zien dat  ze al heel veel hebben geleerd!