dec

10

Het hele weekend spanning!

Ingezonden door: Gerry Henraat
We zaten er wel erg ver naast toen we voorspelden dat er niet veel spanning zou zijn dit weekend. Er waren enkele héél spannende matchen op zaterdag en zondag was het de hele morgen spannend afwachten totdat de algemene afgelasting werd gecommuniceerd

De zondagmatchen van de dames A, de heren B en de U10 A werden dus afgelast. Iedereen kon zich volop focussen op de sneeuwpret!

Zaterdag hadden de dames B en C het in Overpelt toch wel heel wat moeilijker dan wij vooraf hadden gedacht. De dames B wonnen met slechts één puntje verschil (50-51) en ook de dames C hadden niet veel overschot (68-75).

De U16 Jongens ontvingen de leiders uit Stevoort en ze wisten zowaar een gelijkspel (61-61) uit de brand te slepen! En er had zelfs meer ingezeten! Knap gedaan mannen! De U14 A hadden zoals verwacht geen problemen met Optima A (100-22) terwijl de U14 B tekort kwamen tegen Nieuwerkerken B (42-98).

De U12 bleven Zolder A de baas (49-67), terwijl de U10 B (tegen Optima A) en de U8 A (tegen Gems A) het beste van zichzelf gaven.