dec

7

Let's have FUN!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Het zit er dik in dat er dit weekend nogal wat wedstrijden snel beslist zullen zijn, vrezen we. Er staan immers verschillende wedstrijden op het pogramma tegen leiders en rode lantaarns. Maar gelukkig is dit basketbal en daarbij is de bal rond en duurt een match ... euh .. tot het eindsignaal! En bovendien is het belangrijkste dat iedereen plezier blijft hebben in het spelletje!

De dames A sluiten het weekend af met een thuismatch tegen Gems Diepenbeek. Die zijn wat teruggevallen dit seizoen, maar voor een derby kan elke Limburgse ploeg zich extra opladen. Het vel van de beer dus nog maar niet verkopen! De dames B en C spelen zaterdag in Overpelt. De B-ploeg tegn Pelt A (dat zou toch een zege moeten kunnen opleveren!) en de C-ploeg tegen Pelt B (ook hier zien we onze dames juichen aan het eind!).

De heren B ontvangen Baclo Lommel, die als recreanten meedoen aan de competitie. Wat de uitslag dus ook wordt, hij telt niet mee voor de rangschikking. Fun staat dus ook dit weekend voorop bij onze heren B!

De U16 jongens krijgen de leiders uit Stevoort op bezoek. Een ideale kans om te tonen dat ze zijn vooruitgegaan tegenover de heenwedstrijd! De U14 A nemen het in hun laatste competititematch op tegen rode lantaarn Optima, terwijl de U14 B het sterke Nieuwerkerken B op bezoek krijgen. De U12 kijken uit naar het burenduel tegen Zolder.

De U10 A  spelen een oefenmatch tegen Alken, de U10 B ontvangen Optima A en de U8 A nemen het op tegen Gems A.

Alle supporters op post!