dec

4

Heren A - As A: 83 - 61

Ingezonden door: Gerry Henraat
"Ik weet niet hoe het komt, maar iedere keer als wij op zaterdagavond moeten spelen, bakken we er niks van", zei de man van As aan de tafel. En dat was nog vroeg in de match. Maar hij kreeg wel een beetje gelijk...!

De onzen begonnen vlot aan de match en in het eerste kwart gooide Jonas, duidelijk gemotiveerd door de luidruchtige aanwezigheid van enkele meisjes  in de tribune, al 2 bommen binnen. Maar nog 5 andere spelers vonden in dat eerste kwart de weg naar der ing. 22-13 na 10'. 

Het tweede kwart begon een beetje kabbelend, maar plots vielen er 3 bommen, 2 van Kenny en 1 van Ruben, en de kloof werd mooi vergroot. Ook bezoeker Gerets vond echter de ring vanachter de driepuntlijn en zo bleef het een wedstrijd. Kadet Noa werd door Johnny in de strijd geworpen om de bezoekende nr 12 als zijn schaduw te volgen en met succes! Rusten bij 45-30.

Johnny vond dat er nog aan de defense gewerkt kon worden en de dames in de tribune ('Defense! Defense') vonden dat, gebruik makend van de grote trom, ook. Na een kwart van 19-9 was de match gespeeld.

In het laatste kwart werden de teugels wat gevierd, Noa lukte net niet zijn eerste punten bij de seniores. Al bij al een vlotte en verdiende zege na een collectief degelijke prestatie met Cedric en Wim als afwerkers onder de ring. Eindstand 83-61.

Na afloop namen de vrouwelijke supporters Jonas meteen 'onder handen'. Wat een pupillencoach al niet lijden kan!

Senne 4, Noa, Wim 19, Jonas 11, Ruben 8, Kenny 8, Raf 8, Marnic 2, Marnik 7, Cedric 17