nov

26

"Have fun" primeerde dit weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Iets te weinig spanning dit weekend bij de 'matchen met een uitslag'. Maar de fun was er wel altijd bij. Zeker ook bij de U8 en U10! En plezier hebben bij het basketten, daarmee begint het toch allemaal, niet soms?

De dames A konden zoals verwacht geen vuist maken tegen de Blue Cats uit Ieper. Na een 72-96 zege stootten de West-Vlaamse dames dan ook door naar de kwartfinales van de Beker van Vlaanderen.

De U16 Meisjes speelden 3 quarters goed mee tegen Boom, maar dan begon het fysiek moeilijker te worden door de beperkte spelerskern. Boom wordt uiteindelijk met overdreven cijfers (34-59). De U18 Jongens konden niet op tegen Optima B (71-44), maar de U16 Jongens lieten Lummen nooit in de match komen (23-129).

De U14 B maakten in Tongeren het omgekeerde mee. Tongeren liet Zonhoven niet aan spelen toekomen. De 115-13 uitslag was duidelijk. De U12 speelden goed mee in Lummen, maar kwamen net tekort (80-64).

De U10 B, thuis tegen Maasmechelen, de U8 A, thuis tegen Limburg United Tongeren en de U8 B, op bezoek in Stevoort, lieten weer mooie dingen zien. En niet alleen door op de rug van hun coaches te kruipen...

O ja, ook nog meegeven dat het ook op culinair gebied een plezant weekend was. De U16 Meisjes en de U14 B schoven na hun wedstrijden, met uitgebreide aanhang, aan aan tafel voor Italiaanse lekkernijen. Meer info en vooral veel foto's op onze Facebook-pagina!