nov

24

Weekend op halve kracht!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Slechts een ruime helft van de ploegen moet aan de bak dit weekend. Maar dat betekent natuurlijk dat de andere helft kan komen supporteren voor de spelende helft. En daardoor krijgt die spelende helft misschien wel extra kracht! Logisch, toch!? Dus waarom halve kracht? Wat een stomme titel!

Maar nu zonder bullshitten: de dames A sluiten het weekend af met een wedstrijd in de 1/8ste finales van de Beker van Vlaanderen. Blue Cats Iepers komt op bezoek. Die ploeg staat in de middenmoot van 1ste landelijke en dus wordt het een serieuze test voor de dames van coach Luc!

De U16 Meisjes krijgen Phantoms Boom over de vloer. Dat wordt opnieuw een zware wedstrijd! De U18 Jongens moeten naar het sterke Optima en de U16 Jongens treden aan in Lummen. Tegen de rode lantaarn zien we de mannen van coach Johnny wel de overwinning halen.

De U14 B moeten naar Tongeren, ook al een sterke tegenstander. De U12 nemen het op tegen het nog ongeslagen Lummen.

De U10 B ontvangen de ploeg van Maasmechelen B, de U8 A krijgen Limburg United op bezoek, of tenminste toch de ploeg met die naam uit Tongeren en de U8 B trekken naar Stevoort.

Alle supporters op post!