nov

19

Zéér lekkere croques, ontgoochelende topmatch!

Ingezonden door: Erik Jacobs

'Als we met 20 punten verliezen hebben we goed gespeeld' dixit coach Voet voor de match. Vonden de Dames niet leuk, die uitspraak. Dat zit wel snor dachten wij; die gaan gedreven aan de match beginnen.
Niets was minder waar. Na 40 minuten bijna 50 punten in het krijt, lusteloos spel. Wats gebeurt, denken wij dan? Maar hey, volgende week is er weer een match. Kan enkel maar beter, en de competitiestart kan enkel maar méér dan geslaagd genoemd worden.

 

Ook de Heren B verloren thuis tegen Houthalen en enkele oude bekenden. Hier was het wel nipter.
Wel winst was er voor de Heren A bij Hasselt, iets wat we vooraf ook zo gegokt hadden.
Bij de jeugd onthouden we een zware thuispandoering van de Landelijke U16 Meisjes. Maar ook de sjieke winst in Peer van de U14A.
De U18 zagen 4 spelers gekwetst naar de bank huppelen en zo ook de match tegen Stevoort verliezen. En dat smaakte wel wat zuur. De U14B verloren in Hades, maar de U12A wonnen knop thuis tegen Femina Habac. 
De dag erna wonnen ze nog eens. Een oefenmatch weliswaar tegen de U10Beren. Al was het verschil hier maar 1 punt wat toont dat de U10 klaar zijn om bij de U12 te gaan spelen.
ook de supermicroben deden weer hun uiterste best.

En dan was er nog een zéér geslaagde croquedag. Bijna 500 eters konden proeven dat het goed was. Voor sfeer en gezelligheid een 10 en ook de croques vielen in de smaak.
Bedankt aan alle ploegen en vrijwilligers die kwamen helpen. Jullie maakten er allen een succes van!